Každá žena túži byť zahrnutá láskou a pozornosťou. Potrebuje mať pocit, že je pre vás jedinečná, výnimočná, očarujúca.

Chce niekoho, kto ju miluje a môže sa na neho spoľahnúť. Zároveň túži po obdive a chce sa cítiť stále atraktívna. Prebuďte v nej preto opäť ženské ja.

Stane sa z nej čipkovaná kráľovná, saténová diva či študentka v kostýme? Pod vianočný stromček jej schovajte jeden supertajný darček. Avšak nezabudnite jej pošepkať, že ten si rozbalíte naozaj až vtedy, keď ostanete sami dvaja…

Ako vybrať tú správnu veľkosť

Už ste vybrali vytúžený model spodného prádla, ale tie čísla a písmená veľkostí vám nič nehovoria? Nič nie je horšie ako ostať bezradne stáť pri výbere.

Tu naozaj nestačí ukázať, že prsia sú asi také veľké, prípadne polovička má veľkosť asi ako tamtá pani… Nenápadne sa vkradnite do šatníka svojej milej a prezrite si niekoľko jej kúskov. Na ich etikete ľahko nájdete aktuálnu veľkosť a prekvapenie sa môže začať…

Čipka, satén a podväzkové pásy

Zabudnite chvíľu na konvencie a predstavte si najodvážnejšiu pózu, v ktorej by ste chceli vidieť vystupovať svoju polovičku. Je naozaj len na Vás, ktorý z materiálov a strihov preferujete.

Pri menších prsiach môžete zvoliť podprsenku s push-up efektom, ktorá menšie prsia príjemne vyzdvihne. Pri výbere nohavičiek môžete zvoliť napríklad rafinovaný brazílsky strih, ktorý zadok vašej polovičky nádherne zaokrúhli.

Fantázii sa medze nekladú

Predstavovali ste si niekedy, aké by to bolo, ak by ste vyučovali mladú študentku? Nechali by sa s radosťou pokutovať alebo na slovo počúvali rozkazujúcu vojačku? Toľko rozptýlenia…

Zaobstarajte jej jeden z kostýmov a o domáce hrátky máte postarané! Pri výbere naozaj môžete popustiť medze svojej fantázie. Sekretárka, sestrička, chyžná či letuška – tieto a ďalšie kostýmy rozprúdia medzi vami skrytú vášeň.

Keď pyžamová párty stojí za to

Teplúčko, sexy a príjemne – objavte čaro toho, čo sa môže skrývať pod perinou! Už naozaj neplatí, že pyžamo musí vyzerať ako nočná košeľa starej mamy alebo vyťahané oversize tričko.

V saténovom komplete či froté župane, pod ktorým sa už nič neskrýva, nájde vytúžený oddych po celom dni. A vy zase sexy inšpiráciu na nadchádzajúci večer.