Väčšina žien nepatrí k trpezlivým, ani skromným stvoreniam. Chcú prekvapenia, a najlepšie každý deň. Čo by ste povedali na to, ak by sme Vám dali pár tipov? Vieme, ako ju na Valentína potešiť hneď niekoľkokrát!

Rozmaznávajte ju

Dajte jej pocit, akoby ste ju nosili na rukách.  Nie, nemyslíme to doslova. Postačí, keď ju občas necháte odložiť nabok všetky povinnosti. Pripravte si masážny olej, zapáľte sviečky a uvidíte, ako rýchlo sa Vám poddá a roztopí pod rukami… A ak sa vám do masáže príliš nechce, vsaďte na istotu a prekvapte ju napríklad aj takýmito pančuškami, z ktorých budete mať potešenie obaja.

1. TIP NA DARČEK:

Sexy pančušky

Sexy novinky nájdete na saxana.sk

Gentlemani nevymreli

Vyveďte ju z rovnováhy! Niekedy jej stačí len pripraviť raňajky, otvoriť dvere či ju rozosmiať. Správať sa galantne ešte nevyšlo z módy a verte nám, každá to ocení. Malé gestá hovoria samé za seba. Zrazu získa pocit, akoby ste ju nosili na rukách. A to nemusí byť ani doslova. Ak si svoju polovičku takto hýčkate každý deň, doprajte jej aj hmotné prekvapenie! Veď topánok a kabeliek nikdy nie je dosť, však?

2. TIP NA DARČEK:

Nová kabelka

Jej ženskú dušu potešíte novou kabelkou z TOPANKVO.sk

 

 

 

 

Spoločné spomienky

Máte spolu krásne zážitky, na ktoré sa oplatí spomínať? Pripravte si na ňu toto sentimentálne prekvapenie. Vytlačte fotky zo spoločných ciest, žúrok s priateľmi a vtipné momentky zo života. Zrazu sa ocitnete na ostrove spomienok, plnom spoločných momentov, ktoré stáli za to!

Zažiarte na rande

Miluje cestovanie, romány alebo nákupy? Má obľúbenú reštauráciu alebo miesto? Viete, aké je jej obľúbené jedlo alebo farba? Ukážte jej, že ste pozorný a aj keď to tak niekedy možno nevyzerá, poznáte ju ako svoju dlaň. Ako tromf môžete na záver večera vytiahnuť z rukáva malý darček. Vybrať ho nebýva vždy jednoduché, ale výraz jej tváre za vašu námahu určite stojí. Ideálne, ak bude spojený práve s niektorou z vecí, ktoré tak zbožňuje.

3. TIP NA DARČEK:

Šperk

 

 

 

 

Ligotavé prekvapenia nájdete na Topankovo.sk