Aj vy ste si už mysleli, že sa zima pomaly končí? Omyl. Zas sa nám nepríjemne ochladilo a nám tak neostáva nič iné, len opäť vrstviť vrstviť vrstviť.

Máme tu milovníkov módy 70. až 90. rokov? Tí, ktorí nadšene odpovedali kladne, sa môžu tešiť na jej veľký návrat! A tí, čo sa s ňou príliš nestotožňujú, majú smolu. Jar sa totiž nesie v znamení retra a my vám ukážeme tri spôsoby, ako byť dostatočne trendy a ako jarné retro vychytávky zakomponovať do ešte stále chladivých, zimných dní.

Nadčasová móda

Nie ste si istí, kde začať? A čo tak vsadiť na oversized sako s dvojitým zapínaním v ležérnej a nadčasovej telovej farbe? Vuala, 70. roky sú na svete. Aby ste ale nevzbudili dojem, že ste sako potiahli z otcovho či manželovho šatníka, dolaďte ho k obtiahnutým džínsom s vysokým pásom a k topánkam, ktoré vytvoria ten správny akcent. A ak vás náhodou prekvapia jarné mrazy, vsaďte na teplý kožúšok!

Sako pre ten správny ležérny retro outfit kúpite na saxana.sk

Mokasíny s hadím vzorom v rôznych farbách nájdete na TOPANKOVO.sk

Stále bezradné?

Pamätáte si ešte na Cher a jej nezabudnuteľné, vždy zladené kúsky? No, tak v roku 2019 ich budete môcť opäť pozdraviť. Čo tak dokonale zladiť bundu s nohavicami? Alebo byť detailistkou a skombinovať pletené pančušky s, ako inak,  pleteným svetrom? Samozrejme, rovnakej farby. Nezabúdajte, dámy, ladíme!

Vieme, že veľkou faninkou Cher je aj samotná Kim Kardashian, ktorá patrí medzi svetové módne ikony a tak by sme tento módny hit nemali úplne hodiť za hlavu.

Odporúčame vsadiť na svetrové šaty, ktoré provokatívne doladíte trendy bielymi teniskami na platforme so zvieracím vzorom. A aby by vám bola zima, určite nezabudnite na pletené pančušky.

Šaty, ktoré vás príjemne zahrejú nájdete na saxana.sk

Aj vy tieto tenisky musíte mať? Zaobstaráte si ich na TOPANKOVO.sk 

Káro, bodky, kvetiny?

Povedali sme si, že túto sezónu si treba zaobstarať nadčasové sako, kúsok zvieracieho vzoru či zladené kúsky. A čo tak skĺbiť jednotlivé odporúčania do jedného? Alebo rovno skombinovať viac materiálov a vzorov?

Zaobstarajte si šik kostým, ktorým potešíte nie len módnych znalcov, ale aj starú mamu. 🙂  Outfit dokonale doladíte čipkovým body, ktoré sa vám určite bude hodiť aj na iné príležitosti. 😉

Trendy sako nájdeš na saxana.sk

Aby ste boli dokonale zladené, nezabudnite na šortky! Zakúpiš na saxana.sk

Na detailoch záleží. Vyber si to správne body k tvojmu outfitu na saxana.sk