Kamkoľvek sa chystáte, nezabúdajte na základne pravidlo, že menej je niekedy viac. Teda aspoň pokiaľ si so sebou nechcete ťahať celý váš šatník. Na váš výlet si preto zbaľte kúsky, ktoré využijete na každú príležitosť a ktoré so sebou navzájom perfektne ladia. Ideálne sú preto neutrálne farby, strihy a materiály. Oblečte sa s nami do koča aj do voza!

Do lesa aj do mesta

Ťažiskovým problémom pri balení býva práve obuv. Jedno tričko hore dole nie je problém, ale topánky žiaľ také spratné nie sú. Ak si preto chcete zbaliť len jeden pár tenisiek, vyberte si pohodlný kúsok, v ktorom zvládnete prechodiť celý deň a obuť si ho môžete na každý váš plánovaný výlet. Ich výhodou nie je len zaručený komfort, ale aj ich kombinovateľnosť, a tak si ich pokojne môžete obuť aj k šatom. Na TOPANKOVO.sk sme ich pre vás našli len za 12,99 eur.


Na potulky mestom

Chystáte sa na predĺžený víkend za hranice? Ak je elegancia vašim poznávacím znamením, nemusíte sa jej vzdať ani v prípade vášho plánovaného výletu. Stačí, ak sa vyhnete ihličkovým podpätkom a siahnete po lodičkách s hrubým podpätkom a ramienkom okolo členku, ktorý vám zabezpečí stabilitu a pevnosť pri chôdzi.

Wellness víkend

No dobre, v tomto prípade sa zaobídete aj s ľahkou cestovkou, do ktorej si zbalíte len pár kúskov plaviek. Nezabudnite však na šľapky! Ukážte vašej polovičke, že ste vždy za každých okolností trendy. V novej kolekcii VICES sme pre vás našli aj tieto trendy šľapy za skvelú cenu.



Do teplých krajín

Pre tie šťastné, ktoré si k Veľkej noci budú môcť pripočítať aj pár slnečných lúčov a stupňov Celzia navyše, máme takisto pár tipov. Určite si do kufra nezabudnite zbaliť trendy sandálky. Ku každému vášmu outfitu budú skvele vyzerať v jednoduchom hnedom prevedení, no milovníčkam módy odporúčame zvierací vzor.