Kto by nemiloval leto: slnečné lúče, ľahký vetrík vo vlasoch a ráno aspoň o 15 minút menej rozmýšľania o tom, čo si obliecť do práce. Pomaly ale isto sa nám začína ochladzovať a ranné dilemy o tom, čo na seba, sa vracajú. Ako sa teda obliecť, aby nám ráno nebola zima a cez obed sme sa zas naopak nešli od tepla roztopiť?

Neodmysliteľný základ – pančušky!

Milujete sukne? Tak ich zaraďte do svojho šatníka aj počas chladnejších dní. Nielen že vás príjemne zahrejú, no navyše sa stanú aj vašim obľúbeným trendy doplnkom. Siahnite po vzorovaných pančuškách a zvyšok outfitu tak ponechajte v minimalistickom štýle. Komfort, štýl a príjemné teplúčko máte zaručené!

pančuchy saxana
Široký výber pančušiek nájdete TU.

Kostýmy pánskeho strihu

Kostýmy sú neodmysliteľnou klasikou našich šik outfitov do práce už desiatky rokov. A inak tomu nebude ani túto jeseň! Kostýmy nie len že skvele sadnú každému typu postavy, no zároveň ich vynosíte aj na menej formálne príležitosti. Určite vám neunikol trend „ugly trainers“, a teda veľkých flatformových tenisiek. V kombinácii s kostýmom z vás spravia skutočnú módnu ikonu! Štýlové dámske kostýmy nájdete TU.

 kostým pánskeho strihu
Emily Ratajkowski - dámsky ružový kostým

Kabelka – základ každej úspešnej ženy

Čo by sme si počali bez našich kabeliek, však? Zmestíme do nich azda celý náš svet a zároveň dotvoria ten správny šmrnc každému jednému outfitu. Zabudnite na mini crossbody tašky či „listovky“, a do práce si zaobstarajte väčšiu shopper tašku alebo elegantný ruksak.

dámska kabelka do práce

Vykročte do nového dňa tými správnymi lodičkami

Aj keby ste vstali ráno ľavou nohou, štýlová trendy obuv dokáže váš deň nakopnúť tým správnym smerom! V čase babieho leta siahnite po sandálových lodičkách s uzavretou špičkou a do sychravejších dní si obujte lakované lodičky, ktoré vás perfektne ochránia aj pred dažďom a premoknutými nohami. (lodičky, TOPANKOVO.sk)

čierne sandále s uzavretou špičkou topankovo
Čierne sandálové lodičky s uzavretou špičkou

Doplnky

Platí pravidlo, že pokiaľ chcete vašimi šatami dosiahnuť 100% efekt, nezabudnite na doplnky. Toto leto a jeseň zažívame návrat veľkých sponiek a perličiek, a ideálne bude, ak tieto dva prvky spojíte do jedného! Perličkové sponky sú must have každej štýlovej ženy na plný úväzok!