Leto a festivaly patria k sebe, a tak by bola škoda si aspoň jeden z nich nezažiť na vlastnej koži! Pohoda je už za nami a aktuálne sa veľa z nás teší na piešťanský grape festival!

Grape dress code 2019

Návod k tohtoročnému, snáď nie, búrkovému dresscodu? VODOVZDORNÝ! Organizátori festivalu si z počasia z predošlých ročníkov hlavu rozhodne nelámu, a naopak si z neho vystrelili! Veď prečo nespraviť z nevýhody výhodu? Vodovzdorný štýl vás nielen že uchráni pred dažďom, ale zaručene sa postará o váš festivalový look! Pršiplášte, gumáky, rybárske klobúky, neoprény, gore-tex či noviny nad hlavu? Máme pre vás pár módnych tipov, ktoré vám určite nesmú ujsť!

Prvoplánové gumáky

Chcete, aby každý zaručene pochopil, že VY ste tohtoročný GRAPE dresscode pochopili! Stavte na zaručenú klasiku – gumáky! Veď čo iné vás pred dažďom ochráni lepšie? V tomto vodovzdornom úlete vám ale tento rok môže byť poriadne horúco, a tak vyskúšajte gumené sandálky!

ružové gumáky

RUŽOVÉ GUMÁKY TANGO
festivalový outfit

Aj takto môže vyzerať váš Grape dresscode

Transparentné šiltovky

Úprimne, tomuto trendu sme úplne nechápali…až doteraz! Boli sme zvedaví, ako sa tento zahraničný trend uchytí aj u nás a teraz o jeho úspechu už niet pochýb! Transparentná šiltovka vo viacerých farbách vás prakticky nič nestojí, no zato váš festivalový outfit dotiahne k dokonalosti!

transparentná šiltovka

ORANŽOVO-TRANSPARENTNÁ ŠILTOVKA MELL
transparentná šiltovka

ORANŽOVO-TRANSPARENTNÁ ŠILTOVKA MELL

Transparentné tašky

Po tejto vychytávke siahnite len vtedy, ak sa za váš obsah kabelky či ruksaku nemusíte hanbiť. Čo je pri transparentných taškách asi to najdôležitejšie? Žiadne cennosti! Zbaľte si so sebou len pár drobných a doklady nechajte v kufri auta. Do tašky si namiesto nich zbaľte napríklad pršiplášť či svetrík, slnečné okuliare a krém na opaľovanie.

TRANSPARENTNÁ TAŠKA THINK OUTSIDE THE BAG

TRANSPARENTNÁ TAŠKA THINK OUTSIDE THE BAG
That Bag Everyones Talking About

Čo si zbaliť do transparentnej tašky?

Topánky na festival?

Keď už to má byť „v duchu vodovzdornosti“ a vy nepatríte k fanúšikom gumákov, šliapnite o level vyššie! Tento rok sú trendy všetky „cisárove nové šaty“ a inak tomu nie je ani v prípad topánok. Chcete sa pochváliť peknou manikúrou? Alebo túžite svetu ukázať vaše coolové ponožky? Potom musíte mať tieto transparentné členkové čižmy!

Kim Kardashian transparentné topánky

ČLENKOVÉ ČIŽMY V ŠTÝLE KIM KARDASHIAN
BÉŽOVO-TRANSPARENTNÉ ČLENKOVÉ ČIŽMY BRANDY

BÉŽOVO-TRANSPARENTNÉ ČLENKOVÉ ČIŽMY BRANDY

zdroj: pinterest