Nechceli sme to vysloviť nahlas, ale leto nám žiaľ pomaly končí. Dobrá správa ale je, že sa môžme tešiť na farebnú jeseň, babie leto a naozaj krásne módne kúsky, ktoré na nás už jedným očkom vykúkajú z obchodov. Ktorému štýlu podľahnete vy?

Káro

Musíte uznať, že káro a jeseň sú skvelé kombo! Kockované sukne, šály a po novom už aj topánky, sú jedným z našich obľúbených módnych evergreenov. Dokonca pristanú každému typu postavy a preto sa nedá do nich nezamilovať. Ak chcete patriť k skutočným „trendsetterkám“, vyskúšajte aj káro novinku v podobe lodičiek, ktoré doladíte k oversized svetru či roztrhaným džínsom. Káro lodičky kúpite TU.

Káro lodičky
jesenné lodičky

Trendy jesenná rebélia

Nemusíte hneď patriť k rebelkám, aby ste si mohli užiť rebelskú módu. Nebojte sa, nechceme tým povedať, že by sme túto jeseň mali zažiť veľký comeback vybíjaných opaskov, to určite nie! No také kanady by ste si obuť pokojne mohli. Voláme ich workery či chunky boots, a tento západný trend sa nosí skutočne ku všetkému! Chystáte sa na romantickú večeru? Alebo plánujete cez víkend babskú jazdu? Ako vravíme, kamkoľvek! Nebojte sa ich kombinovať a inšpirujte sa našimi lookmi!

Les bottines Dr Martens

Farby jesene

Oblečte sa do farieb jesenného lístia! Zelenú majú farby ako horčicová, červená, hnedá, ale aj zamatovo zelená. Do práce si oblečte šaty teplej – horčicovej farby a pokojne ich dolaďte jesennými mohutnými čižmičkami. V šatách vám zima ešte nebude a v nepremokavých topánkach vás ani sychravé počasie neprekvapí.

Fall outfit | Autumn | Scarf | Yellow | Streetstyle | Inspo | More on Fashionchick
horčicové šaty

Metalické outfity

Zas sme zdvihli laťku vyššie a chceme otestovať vašu odvahu! Metalická móda pristane mladým sebavedomým ženám, ktoré vedia, čo sa nosí a neboja sa siahnuť aj po extravagantnejších kúskoch. Veď o tom predsa móda je! Metalické bundy, nohavice alebo aspoň kabelka! Metalické odtiene sa už dávno nenosia len na párty a ak chcete vniesť „wow efekt“ aj do vašich každodenných outfitov, metalická je tou správnou voľbou!

metalická bunda
Bella Hahid outfit

Ak nechcete príliš pútať pozornosť, vyskúšajte metalické lodičky. Najlepšie vyniknú k nohaviciam s vysokým pásom a vo vrchnej časti outfitu sa vyhnite ťažkým pleteninám. Metalické lodičky nájdete TU.