Škola volá! Niekto sa pri tejto vete poteší, iný sa zas zatvári, že ju ani nepočul. Nech už plánujete odštartovať váš školský rok akokoľvek, spravte to štýlovo! Ako sa ale obliecť, ak má byť váš outfit do školy pohodlný, praktický, štýlový, slušný a…a menovať by sme mohli ešte veľmi dlho, preto vám to radšej rovno ukážeme!

Pondelok

Aj keď vraj pondelky nie sú zlé, my si o tom myslíme svoje. Po víkende naše telo ani myseľ nie sú dostatočne naštartované a tak by ste tomu mali prispôsobiť aj váš školský outfit. Pre vlastné dobro sa v pondelok rozlúčte s podpätkami či s príliš priľahlým šatstvom. Pondelkovým must have kúskom sú preto určite tenisky a my vieme, že hitom tohto roka sú „chunky trainers“! Keďže ste mimo domu prakticky celý deň, odporúčame vám vaše oblečenie vrstviť a vždy si radšej do batohu pribaľte aspoň ľahký svetrík.

Módny tip na záver: vždy kombinujte len 3 farby!

outfit do školy
chunky trainers

Utorok

No dobre, konečne sa môžeme rozprávať o outfitoch, keďže v pondelok sme, aspoň my, nepoužiteľné. Ranné vstávanie vám už nerobí problém a tak vám zvýši aj pár minút pred zrkadlom navyše. Dôležité je si uvedomiť, že sa nechystáme na piatkovú párty a tomu prispôsobte nie len váš outfit, ale aj make up. Výrazné líčenie vyzerá počas dňa naozaj nevkusne a oveľa lepšie budete vyzerať len so špirálou a lícenkou. Zvyšný čas radšej investujte inde a skúste si ráno upliesť dva vrkoče, úspech bude zaručený! Váš naturálny look doplňte zemitými farbami a každému hneď bude jasné, kto tu udáva trendy. Ak chcete váš outfit dotiahnuť k úplnej dokonalosti, siahnite po western boots. Tie sú najhorúcejším hitom blížiacej sa sezóny!

štýlový jesenný outfit do školy
členkové western boots cowboyky

Streda

V strede týždňa je ideálny čas na to, aby ste si privstali a dali si na vašom outfite obzvlášť záležať. Tak ako sme v pondelok a utorok siahli po decentnejších farbách, si v stredu doprajeme nával farieb! Nemohlo vám uniknúť, že najpopulárnejšou farbou leta je neónová, a keďže v podobe oblečenia do školy by neónky mohli byť príliš, v prípade topánok si to pokojne môžete dovoliť! Neónky najlepšie vyniknú k minimalistickým outfitom, inak môžu vzbudiť dojem „lacnoty“, a to určite nechcete. Žiarivé tenisky skombinujte k džínsovým šortkám s vysokým pásom a do vlasov si nasaďte farebné výrazné sponky.

outfit do školy
ružové tenisky

Štvrtok

Ukážte že nekraľujete len teniskám, ale rovnako skvele vám sadnú aj nežnejšie kombinácie! Vo štvrtok si do vášho kalendára preto zapíšte šaty! Vyhnite sa tmavým farbám a vašu sviežu mladosť nechajte vyniknúť v pastelových farbách. Skvelou voľbou sú svetlé odtiene žltej, marhuľovo oranžová, pastelovo ružová či nebesky modrá! A pre všetky trúfalé máme len jeden tip: lodičky! Do vášho botníka si zakúpte pohodlný kúsok neutrálnej farby, ktorý sa jednoducho kombinuje a vám dodá štýl tej pravej dámy.

Craving more? Like what you see? ➡@Pinterest ♚fσℓℓσω мє fσя мσяє ρσρριи ριиѕ ❥
béžové telové lodičky na hrubšom podpätku
"Kik" by sukkaralia on Polyvore featuring Chicwish, Soludos, Marc Jacobs, Dolce&Gabbana, Dorothy Perkins, Pernille Corydon and Tory Burch
svetlomodrý ruksak TOPANKOVO

Piatok

Čas si zarebelovať! No dobre, nemusíme to s tou rebéliou veľmi preháňať, ale na doplnkoch sa pokojne vyblázniť môžete! Siahnite po denimovom outfite a do vášho piatkového looku zakomponujte denimovú sukňu či roztrhané džínsy. Na nohy tenisky, na plecia batoh, na hlavu šiltovka a môžete vyraziť! V prípade tenisiek stavte na klasiku a do piatkového dňa vkročte ako kráľovná bielych tenisiek.

inšpirácia na outfit do školy
biele chunky tenisky s. oliver
Konhill Casual Sneakers-March #fashion #outfit #dress #shoes #walkingshoes #sneakers #dressup #tiosebon #konhill #schooloutfit #streetstyle #streetoutfit
biele tenisky so zvieracím vzorom

zdroj: pinterest
obuv, doplnky: TOPANKOVO