Určite poznáte každodenné situácie, ktoré formujú našu ostražitosť. Ak ste sa na chvíľu ocitli v cudzom meste ako turista, či len cestovali mestskou hromadnou dopravou vo svojom meste, viete čo je to mať strach o svoje veci. Podobne je to s festivalmi, koncertmi či s poriadnou párty. Dôležité je nič nestratiť a nedať sa okradnúť. Ako sa tomu ale dá predísť?

Riešenie je jednoduché – ľadvinka!

Áno vieme, že každého nepresvedčila, no nie nadarmo je tu už niekoľko rokov a v poslednej dobe hlási obrovský comeback. Mysleli ste si, že je už out? Vyvedieme vás z omylu.

Prečo je vlastne taká super?

Jej praktickosť spočíva najmä v umiestnení, keďže sa nosí vpredu. Je to najbezpečnejšia zóna, nad ktorou máte neustálu kontrolu. Ďalšou skvelou pozitívnou vecou je kompaktná veľkosť. Dávno odzvonilo obrovským taškám, v ktorých ani za svet neviete nájsť, to čo práve potrebujete. Všetky veci máte pekne na jednom mieste, pod neustálym dohľadom. No a dizajn? V súčasnosti si môžete vybrať z nespočetných prevedení. Či už ste romantická duša, elegantná diva alebo holdujete športovému štýlu, vždy si nájdete tú svoju. A navyše sa skvelo kombinuje.

NEW Victoria's Secret PINK iridescent waist bag fanny pack
 ľadvinka

Ak máte stále pred očami chlapíka v ponožkách v šušťákovej bunde a trojštvrťových kapsáčoch s ľadvinkou na pupku, verte nám, tomuto už odzvonilo. Tešiť sa môžete prevedeniam, ktoré sú plné nápadov, textúr a farieb. Noste ju crossbody a budete zaručene trendy. Ľadvinka sa jednoducho môže stať stredobodom outfitu, ak zvolíte naozaj zaujímavé prevedenie alebo výraznú farbu. Ak nechcete aby pútala toľko pozornosti, zvoľte basic kúsok napríklad v čiernej farbe. 

Mi Pac ľadvinka
Mi Pac ľadvinka
čierna ľadvinka outfit

Nebezpečná ako Lara Croft?

Novou variáciou k tomuto trendy kúsku je belt bag. To znamená, že tašku môžete nosiť ako opasok. Niektoré prevedenia obsahujú multipack teda viac malých ľadviniek pokope, poprípade ešte rôzne uchytky. Oku lahodiace sú kožené materiály či pastelové farby. Pomocou tohto kúsku dokážete vyčarovať elegantný šik outfit alebo šibalský rebelský look. Ozbrojte sa neutíchajúcim trendom a stavte na bezpečnosť

Utility Belt Bag Trend Street Style
Women's Vintage Green Fanny Pack Faux Leather Cute Mini Belt Bag
belt bag


black belt bag

Zdroj: Pinterest, Topankovo.sk