Milujeme leto. Naše vlasy, pokožka, či pleť už však tento pocit určite nezdieľajú. Slnko dáva našej pokožke poriadne zabrať a tak mnohé z nás po lete trápia suché vlasy a pleť. Ako vašej pleti dodať nový život?

Krok číslo 1: Začnite kvalitným peelingom

Naša pokožka si zamilovala kávové peelingy a my sme si zas zamilovali pocit sviežej, hebkej a pružnej pokožky. Kávový peeling si viete pripraviť aj doma. Nám funguje kombinácia vyvarenej zrnkovej kávy, kokosového oleja a lyžičky medu. Kávové zrná zbavia vašu pokožku a pleť odumretých čiastočiek a olej s medom ju zas krásne vyživia. Použite na tvár, telo a ruky.

domáci kávový peeling

Krok číslo 2: Hydratácia pleti

Bez kvalitného hydratačného krému by sme nešli ani na krok. Ale čo robiť v prípade, že vám vaša pleť už dáva SOS zamenia dehydratácie? Perfektnou voľbou sú masky na tvár, ktoré vašu pleť dokážu behom pár minút „postaviť na nohy“. Platí pravidlo, že ak sa chcete dočkať kvalitného výsledku, potrebujete kvalitnú kozmetiku. Ani my hneď nechceme utrácať desiatky až stovky eur. A s kozmetikou TONYMOLY to ani nie je nutné! Keďže sme o benefitoch plátienkových masiek na pleť počúvali na každom kroku, rozhodli sme sa ju taktiež vyskúšať. A výsledok? Nie len pocitovo, ale aj na pohľad bola naša pleť krásne pružná a vyživená. Presne takýto „boost“ sme pre našu suchú a dehydrovanú pleť potrebovali!

 TONYMOLY masky na tvár
What I mean when I say I’m great at multitasking @lamer #lovelamer #lamerinfluencer

Vlastnosti TONYMOLY I’m AVOCADO:

  • hĺbkovo hydratuje a intenzívne vyživuje
  • rozjasňuje a osviežuje
  • celkovo skrášľuje vzhľad pleti
  • má krásne balenie a úžasnú vôňu 🙂

Krok číslo 3: dočistenie pleti

Vybrať si tú správnu pleťovú či micelárnu vodu býva zakaždým bez na dlhé trate. Každý máme úplne iný typ pleti a tak je prirodzené, že každému vyhovuje niečo iné. Ale čo robiť, keď sa už nemôžete spoľahnúť ani na odporúčanie dobrej priateľky? Stavte na prírodnú kozmetiku! Vôbec neplatí, že kozmetika s označením EKO či BIO je vhodná len na citlivú pleť. Prakticky by sme mohli povedať, že sa perfektne hodí každému typu pleti a spravidla je vhodná aj pre všetky vekové skupiny. A čo je lepšie, ako si nájsť kozmetickú lásku na celý život? Už po prvom odskúšaní osviežujúceho pleťového tonika sme ho bezkonkurenčne zaradili do našej „daily routine“. Doslova sme cítili, ako naša pleť naberá druhý dych a ožíva. Úprimne, to by sme po dlhom dni v práci určite nečakali. Tonikum nám úplne nahradilo inú pleťovú vodu a nás viac už nemusí trápiť vysušená či začervenaná pokožka.

Tony Moly Pure Eco Bamboo
The perfect cleanser for every skin type.

Krok číslo 4: každodenná starostlivosť

Doprajte vašej pleti každodennú dávku hydratácie, veď po celom dni si to zaručene zaslúži! A navyše, zázraky sa nedejú zo dňa na deň a preto je potrebné sa o pleť denne. Vaše ranné a večerné čistenie pleti zavŕšte tenkou vrstvou výživného hydratačného krému. Ak si v tak veľkej ponuke opäť neviete vybrať, stavte na EKO! Vyskúšajte pleťový krém TONYMOLY Bamboo Pure Eco, ktorý poskytne vašej tvári každý deň presne takú starostlivosť, akú si potrebuje.

Tonymoly Pure Eco Bamboo

Vlastnosti:

  • intenzívne hydratuje
  • hĺbkovo vyživuje
  • zanecháva pleť na dotyk zamatovo jemnú