Či už máte dávno po dovolenke alebo vás príjemné voľno ešte len čaká, náš cestovateľský „guide“ využijete na vaše výlety počas celého roka. Heslo je jasné: zbaliť sa prakticky a rýchlo. A s nami navyše aj zaručene štýlovo!

Kozmetika na dovolenku

Ak sa chystáte na letecký zájazd a plánujete sa zbaliť len do príručnej batožiny, nezabudnite na hranicu 100 ml! Presne také je totiž maximálny objem kvapalín v rámci jedného balenia. Sem paria prakticky všetky kozmetické potreby ako sprchové gély, odličovače ale napríklad aj tekutý make-up. Tento rok sme si to ale patrične uľahčili, a s touto nami objavenou novinkou sa musíme podeliť aj s vami! Odličovač make-upu v tyčinke TONYMOLY TAKO.

Odličovač v tyčinke nájdete TU

Vlastnosti TONYMOLY TAKO

  • dôkladne odličuje
  • nezanecháva na pleti mastný film
  • zanecháva pleť celkom čistú
  • už vás viac nemusia trápiť povolené mililitre, ani sa nemusíte obávať, že sa vám vo vašom kufri niečo rozleje! 🙂

Jedny topánky na všetky vaše cesty

Tak, milé dámy, kam to bude tentokrát? Či už máte na pláne výlet do Tatier, potulky Londýnom či nákupy v Miláne, bude vám stačiť len jeden pár topánok. Asi tušíte, že lodičky to s najväčšou pravdepodobnosťou nebudú. Siahnete preto po aktuálne azda top trende sezóny – „cowboy boots“. Skvele vyzerajú tak s šatom a sukni, ako aj s roztrhaným džínsom a čo je dôležité, zabezpečia vašim nôžkam dokonalé pohodlie.

outfit s kovbojkami
cowboy boots
Kovbojky nájdete na TOPANKOVO.sk

Praktický ruksak

Milujeme kabelky, a obzvlášť shopper tašky. Zmestíme do nich celý náš svet od líčidiel cez desiatu až po aktuálne rozčítanú knižku. Na dovolenke sa ale naša obľúbená kabelka môže po pár hodinách stať skôr nenávidenou, než milovanou. Nosiť celý deň pár kíl navyše prehodených cez jedno rameno nie je žiadna sláva. Aktuálne trendy ale nahrávajú zdraviu a v kurze sú ruksaky a inak tomu nebude ani v sezóne jeseň/zima 2019. Ruksak sa stane top spoločníkom na všetky vaše cesty. Ak preferujete eleganciu, siahnite po batohu z eko kože, ktorý je maximálne nenáročný na údržbu, takže mu na vašich potulkách môžete dávať poriadne zabrať! 🙂

jesenný outfit
škoricový ruksak
Škoricový ruksak CARMELA nájdete TU

Fotoaparát na cesty

Ak sa nazdávate, že tento odstavec je úplne zbytočný, vyvedieme vás z omylu! Pravdou síce je, že dnes sa dajú kvalitné zábery spraviť aj pohodlne – a to našimi telefónmi. Zážitok zo skutočného „foťáku“ je však úplne iný level! Fotoaparát Instax Mini 9 svojím dizajnom vystupuje z radu nudných a nič nehovoriacich fotoaparátov a vy ho vďaka tomu môžete skvele využiť ako dizajnový doplnok. Fotoaparát je vhodný pre všetkých mladých fotografov, ktorí sa neboja prejaviť svoj zmysel pre dizajn.Vytlačte si vaše fotky za pochodu, napíšte k nim vaše aktuálne a neopakovateľné emócie, darujte ich niekomu na pamiatku! Len tieto zábery majú to správne a jediné čaro okamihu, ktoré vám už nik nevezme. Zabudnite na pridaný filter či pozóvanie aspoň tisíc krát, až kým fotka nie je „dostatočne dobrá“. My sme navyše ocenili aj jeho praktickú veľkosť a roztomilý dizajn, a našu recenziu si môžete prečítať už čoskoro! 🙂

My daughter would love this polaroid camera for Christmas. Instant enjoyment of your artwork!
My sme si náš Instax zakúpili na FOTOLAB.sk

Snímajte selfíčka, ktoré len tak niekde neuvidíte

Selfie fotografie sú v dnešnej dobe veľkým hitom a po internete ich nájdete milióny. Fotoaparát Fujifilm Instax Mini 9 vám dáva možnosť vyjsť z radu a byť originálnym. Vďaka praktickému selfie zrkadlu umiestnenému na prednej strane objektívu si budete istí výslednú fotografií ešte pred jej obstaranie.

zdroj:pinterest