Ani sa nepýtajte, koľko peňazí sme už utratili na zázračné pilulky, šampóny či rôzne emulzie sľubujúce rast a kvalitu vlasov. Že ste na tom podobne? V tom prípade ste na správnej adrese. Po niekoľkoročnom pátraní po tom pravom prípravku, ktorý nám konečne vyčaruje tú skutočnú korunu krásy, sme ho našli.

I Tried Khloé Kardashians Gummy Bear Hair Vitamins for a Month and Heres What Happened

Začalo to recenziami

Je pravda, že bez vetra sa ani lístok nepohne a ani my sme na tieto vitamíny nerazili čistou náhodou. Výsledky a recenzie po používaní vitamínov SUGARBEARHAIR nám prišli ako jedna veľká fotomontáž z nedeľného teleshopingu. Jednoducho sme tomu nemohli uveriť. Veď kto by aj veril tak výraznej vlasovej premene už po jednom mesiaci? My teda takí naivní určite nie sme. No prišla jedna spokojná kamarátka, za ňou druhá a zrazu sme mali v nákupnom košíku vitamíny HAIRBUST aj my.

SUGARBEARHAIR VITAMINS - 1 MONTH

Sugarbearhair

Krásne balenie, vôňa na zjedenie a tá chuť! Vitamíny si nás získali už od prvého okamihu. Teda aspoň do nasledujúceho rána, kedy sme vytriezveli z nášho ošiaľu a začali sme testovať! Na 2 medvedíkov denne sa naozaj nedá zabudnúť, keďže by sme ich najradšej zjedli všetky naraz! Užívanie vitamínov sa tak stalo našou obľúbenou rutinou, a to nie len pre chuť. Výsledky boli ohromujúce!

Výsledky už po 2 týždňoch

Spočiatku nám prišla už aj mesačná premena ako jeden veľký nezmysel. A teraz? Po dvoch týždňoch sme si všimli zmenu kvality vlasov nie len my, ale aj naši najbližší. Kým doposiaľ bola hlavným nepriateľom žehlička na vlasy, dnes už ani nevieme, kam sme ju založili. Vlasy nielen že nadobudli nádherný lesk, ale bez použitia kondicionéru či už len obyčajného fénu sú krásne ucelené a tak si nevyžadujú ďalšiu úpravu. Získali pružnosť, akú snáď ani nikdy nemali a my už teraz vieme, čím sa na najbližšom online nakupovaní opäť potešíme.

Zloženie medvedíkov

Sugarbeairhair sú vegetariánske multivitamíny na vlasy v rozkošnom balení pozostávajúcom z gumených medvedíkov. Títo „gumíci“ sú prvé vegetariánske multivitamíny na svete a od roku 2016 sú # 1 na trhu medzi vitamínmi na vlasy. Neobsahujú lepok a sú a bez želatíny, zato obsahujú tie správne vitamíny ktoré sa postarajú o silnejšie, krajšie a predovšetkým zdravšie vlasy. Tá najsladšia cesta ku krásnym vlasom!

Hlavná ingrediencia je aktívna látka BIOTIN, ktorá v kombinácii s vitamínom B12, kyseliny listovej, zinku a ďalších 9 klinicky overených zložkiek, tvoria najsilnejší a najúčinnejší mix pre podporu rastu, lesku a zdravia vlasov.

For Thicker Hair : SugarBearHair Vitamins