Ak ste sa počas leta zamilovali do pocitu horúcej letnej lásky, nenechajte jej plamienok vyhasnúť! S príchodom sychravých dní sa blíži aj tá príjemnejšia časť – večery strávené v pohodlí domova s vašou polovičkou. Vy tak máte možnosť sa nielen že venovať jeden druhému, ale si váš vzťah aj príjemne okoreniť. Inšpirácie na dlhé jesenné večery nájdete na SAXANA.sk

Ako si vybrať nočnú košieľku?

Pri výbere vašej nočnej spodnej bielizne treba myslieť na dva základné faktory – a teda či chcete košieľku, ktorá má byť pohodlná, alebo takú, ktorú z vás váš partner behom pár sekúnd strhne. Pre novú iskru vo vašom vzťahu vám odporúčame druhú variantu. Ak disponujete dokonalými krivkami, siahnite po obtiahnutom kúsku a ak máte naopak zvodné plnšie tvary, vyberte si košieľku, ktorá sa od pŕs smerom nadol rozširuje.

čierna košieľka Hot Lust
červená košieľka Justine

Muži milujú čipku

Toto je fakt, na ktorom sa asi nikdy nič nezmení. Čipka pôsobí nežne, žensky a váš partner tak nadobudne pocit, že sa o vás musí starať a patrične vás hýčkať. Asi preto sa čipka prebojovala aj do našich každodenných outfitov a naše ženské zbrane sú tak vskutku neporaziteľné. Ak máte dostatok odvahy a nespochybniteľný zmysel pre módu a štýl, zakomponujte čipkované body do, na prvý pohľad, úplne bežného outfitu. Stavte na roztrhané džínsy a skvele padnúce sako pánskeho strihu. Váš šik look doplňte lodičkami a s vábením vašej polovičky môžete začať už v reštaurácii pri dobrej večeri a víne. Neoľutujete.

čierne body All Eyes On Me
čierne čipkované body
☆ Join our Pinterest Fam: @SkinnyMeTea (144k+) ☆ Oh, also use our code 'Pinterest10' for 10% off your next teatox ♡
Lucky Tan Suede Leather Boots
Women Sexy Lingerie Bodysuits Sexy Tight Lace One-piece Underwear Soli – Miss.Be
All things glam, pink and pretty ♡