Uplynulý víkend zažila Bratislava po prvýkrát predstavenia Bondovky v opere v Slovenskom národnom divadle netradične už v auguste. Na tento unikátny dvojdňový bondovský maratón riaditeľ Opery SND Rastislav Štúr pripravil koncert filmovej hudby z tvorby oscarového skladateľa Johna Barryho. Zaslúžený niekoľko minútový standing ovation od vyše 1500 divákov si Celeste Buckingham a Martin Madej pod taktovkou dirigenta Opery SND Martina Leginusa naplno vychutnali.

Diváci mali možnosť vypočuť si pätnásť ikonických piesní z filmov James Bond, ktoré poznáme v interpretácii takých velikánov ako Louis Armstrong, Tom Jones, Paul McCartney, Nancy Sinatra, Adele, alebo Sam Smith. Pieseň Writing´s On The Wall získala cenu Oscar od Americkej filmovej akadémie, počas tohto večera ju mali diváci možnosť počuť v podaní Martina Madeja. Dych vyrážajúca interpretácia slávnej piesne Golden Eye od vynikajúcej Tiny Turner v podaní Celeste Buckingham si zaslúžila aj prídavok po skončení predstavenia.K tomuto repertoáru neodmysliteľne patrila aj pieseň „Diamonds Are Forever”, ktorú Celeste zaspievala v sobotný večer so šperkami, ktoré boli zdobené viac než 2000 diamantmi v celkovej hodnote presahujúcej 150-tisíc Eur. Drahé šperky, ale aj pôvabné bond girls mali možnosť diváci vidieť aj v showroome ALO diamonds, ktorý bol rovnako ako bondovský Aston Martin DBS súčasťou foyer SND.

Bolo to práve TOPANKOVO, ktoré pomohlo krásnym bond girls zažiariť v tento večer naplno. Štyri modelky v šatách HELLENSKI a sandálikoch na vysokom podpätku z TOPANKOVO nikomu neunikli.

Neopakovateľný večer na červenom koberci si nenechali ujsť ani mnohé známe tváre ako Dominika Cibulková s rodinou a priateľmi, moderátorka Lenka Šóošová s partnerom, či guvernér Národnej banky Slovenska Peter Kažimír so synom.