Aj keď sa to neľahko číta, jeseň už nielen že klope na dvere, ale aj počasie nám už dáva najavo, že so šortkami a tričkami s krátkym rukávom by sme sa pomaly mali rozlúčiť. Tak čo, ste pripravení na jeseň? PS: Inak ako štýlovo to nepôjde!

Jesenné čižmy

Aj keď sú možno šľapky pohodlnejšie, nad štýlovou prechodnou obuvou takisto nebudeme ohŕňať nosom. Opäť pripomíname, že najväčším trendom sezóny sú kovbojky, ktoré sa skvelé kombinujú k šatom ale aj k džínsom. Ak sa na tento typ, už trošku zimnejšej, obuvi ešte necítite, siahnite po loaferkách či oxfordkách. Ochránia vás pred dažďom a dodajú náramný štýl!

lakované oxfordky
lakované kožené oxfordky nájdete TU

Hlavne v teple: farebné ponožky

Zhodneme sa tom, že tento trend je buď milovaný alebo nenávidený. Ako ste na tom vy? Farebné a uletené ponožky už dávno nepatria len deťom a nám sa bežne stáva, že ich vidíme na nohách aj v oblekoch oblečených biznismenom či našim miestnym celebritám. Obrázkové ponožky dokonale dotvoria vašu osobnosť a váš outfit s nimi už nikdy nebude nudný. A navyše, či chcete či nie, ponožky sú základ každého sychravého počasia!

Vínové ponožky nájdete TU

Kompletnú ponuku farebných uletených ponožiek nájdete TU

Doplnky

Ako sa hovorí, vlasy sú korunou krásy a dnes sa už len dobrý šampón o tento „wow“ efekt veru nepostará. Veľkým hitom sú výrazné gumičky, ktoré sa už v lete obohatili aj o mašle a tento trend zotrvá minimálne aj na jeseň. Povieme vám, že ani netušíme, ako sme bez tohto ženského kúsku mohli doteraz vôbec žiť. V nádhernom zamatovom prevedení fantasticky oživí každý váš sychravý outfit.

Maneiras de usar lenço no cabelo: inspirações de lenços, bandanas e scrunchies em penteados

Jesenné šaty

Už dávno neplatí, že šaty si sukne nosíme len v lete. Stačí to len so strihom a vzormi príliš neprehnať. Ideálne na jeseň či zimu sú práve úpletové šaty, ktoré nielenže dobre vyzerajú a svedčia každej postave, no zároveň nás aj príjemne zahrejú. Siahnuť ale môžete aj po ľahších materiáloch, ktoré doplníte čižmami alebo aj klobúkom či baretkou.

horčicové úpletové šaty
Horčicové zimné šaty

Jesenný kardigán

Kardigány by sme už pokojne mohli zaradiť k módnym evergreenom. V neutrálnych a zemitých farbách sa fantasticky kombinujú a čo je dôležité, zaručene splnia svoj účel a postarajú sa o vaše pohodlie a teplúčko. Aktuálne sú moderné maxi dĺžky a to na šatoch, kabátoch, jednoducho na čomkoľvek! Stavte preto na maxi kardigán a počas chladnejších dní ho doplňte napríklad koženou bundičkou.

ružový strapcový sveter
ružový sveter nájdete TU
Polubienia: 2,682, komentarze: 13 – @fashionstyles4love na Instagramie: „Stylish @lolariostyle ???? For shopping link in my bio ???? @fashionstyles2me ???? @fashionstyles2you ????…”

zdroj: TOPANKOVO, pinterest