Biele tričko  – na prvý pohľad obyčajný kúsok, ktorý má v šatníku takmer každá z nás. Veď keby náhodou už nevieme, čo na seba, top v bielej farbe nás vytrhne zo zúfalstva. Biele tričko je však viac ako len „kúsok, ktorý nás vytiahne z najhoršieho“. Ak sa naučíte nosiť ho správne, stane sa základom každého dobrého outfitu.

Biele tričko môžete zladiť s čímkoľvek bez toho, aby ste niečo pokazili. Pôsobí jednoducho, čisto a sviežo a práve vďaka tomu je úplne jedno, aké topánky, džínsy, či doplnky zvolíte – vo všetkom budete vyzerať skvelo.

Ak však chcete, aby váš look pôsobil neobyčajne, musíte si styling troška premyslieť. Pripravili sme pre vás 6 inšpirácií, ktoré si môžete obliecť do práce, do školy, na prechádzku do mesta alebo dokonca aj na rodinné stretnutie. Uistite sa, že máte v skrini viac ako jedno, pretože biele tričká sa okamžite stanú najobľúbenejším kúskom z vášho šatníka.

Basicové nebo

Ako by vyzeralo nebo všetkých basicových kúskov? Anjeli majú na sebe biele tričko, vyblednuté džínsy a biele tenisky. Ponorte sa do basicového neba aj vy a vsaďte na ležérny štýl, ktorý môžete nosiť naozaj kamkoľvek. Pridajte čiernu crossbody kabelku alebo tmavohnedý ruksak a celkový look doplňte výraznou čelenkou alebo masívnymi slnečnými okuliarmi.

Tričková diva

Počuli ste o „slip dress“? Šaty a ramienka z jemného, priliehavého materiálu, veľmi pripomínajúce dlhé nočné košieľky, si obľúbili celebrity, ale aj bežné ženy po celom svete.  A viete, s čím vyzerajú absolútne dokonale? Predsa s bielym tričkom!

Oblečte si tričko, na to natiahnite šaty, pridajte kabelku, lodičky a ide sa! Slip dress v kombinácií s bielym topom môžete nosiť aj k teniskám, vďaka čomu vytvoríte menej formálny outfit.

Biele kombo

Biela sa dá zladiť naozaj jednoducho, no mnohé z nás zabúdajú na to, s akou farbou si rozumie najviac – s bielou. All white outfit má dve hlavne výhody – bezproblémové kombinovanie a zaujímavý výsledok. Okamžite upúta pozornosť a bude budiť dojem detailne premysleného outfitu, pritom výber kúskom vám nezaberie viac ako 4 minúty.

K bielemu tričku môžete zvoliť rifle, culottes, koženkovú obtiahnutú sukňu, či áčkovú sukňu – výber je len na vás. Dôležité je, aby boli jednotlivé kúsky v rovnakom odtieni. Dajte si pozor na vyšedivené, špinavé alebo mierne zafarbené oblečenie, v tomto prípade negatívne vynikne každý poškodený kúsok.

Mestská elegancia

Chcete pôsobiť elegantne, no zároveň nie priveľmi formálne? Svoju obľúbenú volánovú sukňu skombinujte s bielym tričkom, pridajte športovú obuv a jesennú bundičku. Sukňa s volánmi a biele tričko tvoria dokonale harmonický pár, ktorý oceníte pri každej príležitosti.

Retro look

Retro nie sú iba bodky, srdiečkové slnečné okuliare a vysoké nohavice. Vintage look môžete vytvoriť aj za pomoci bieleho trička. Oblečte si džínsy na traky, ktoré doplníte jednoduchým tričkom. So štýlovým ruksakom a farebnými teniskami budete zaručene neprehliadnuteľná.

Zauzlujte to

Pri výbere outfitu nie je dôležité nielen to, čo nosíte, ale aj ako to nosíte. Váš bežný outfit môže ozvláštniť napríklad obyčajný uzol. Zaviažte si tričko tesne nad pupkom a pridajte vysoké nohavice. Urobte si uzol na boku a oblečte si riflovú sukňu. Túto sezónu sú veľmi trendy aj uzlíky umiestnené vzadu na chrbte.