Aj vy milujete farebnú jeseň rovnako ako my? A nie je to len jesenné lístie, čo sa nám tak páči. Jesenná móda patrí k tým najpestrejším spomedzi všetkých ročných období pričom prevládajú hrejivé a zemité farby. Aj vy sa už chystáte zahaliť do horčivo žltej, zamatovej či škoricovej farby? V tom prípade to s farbami neprežeňte až príliš a určite si zaobstarajte aspoň jeden typ obuvi, ktorý bez problémov zladíte ku všetkým vašim módnym úlovkom.

Hnedé čižmy ku kolenám

Ide o vskutku nadčasovú klasiku, do ktorej sa naozaj oplatí zainvestovať – moderná je dnes a zaručene bude aj o pár desiatok rokov. Takéto čižmičky teda nepatria k žiadnym módnym výstrelkom. To však neznamená, že by boli nudné, práve naopak! Siahnite po jednoduchých čižmách v čistých líniách a dokonale bláznivo si uleťte pri výbere vášho šatstva! Tu sú naše módne inšpirácie.

Hnedé vysoké čižmy nájdete TU

hnedé kožené vysoké čižmy

Vybíjané workery

Naše milované! Že aj vaše? Tak v tom prípade určite poznáte aspoň tisíc spôsobov ako ich nosiť. Tieto mohutné šnurovačky sa totiž s ľahkosťou prebojovali aj do elegantných outfitov a my sa nevieme vynadívať! Aký look je ten váš? Preferujete skôr elegantné, športové či mestské outfity? Úprimne, my sme im podľahli všetkým! Nech žijú „chunky boots“ – workery!

čierne vybíjané workery
Čierne workery FRANNY

Kovbojky

Opäť obuv vhodná ku každému typu šatstva. I keď dnes je to už skôr pravidlom než výnimkou a bez problémov kombinujeme všetko so všetkým – veď tak sa to teraz predsa nosí. Dôkazom tohto trendu sú aj kovbojky. Podľa nás najlepšie vyniknú k maxi šatám a ak váš outfit navyše doladíte klobúkom a strapatými vlasmi, o dojem éterickej divy máte postarané.

béžové kovbojky
Béžové čižmy Mercedes nájdete TU

zdroj: pinterest