Máme ich doma milióny, no niekedy aj polhodinu hľadáme tú správnu. Veci sa v nich zázračne strácajú a potom náhodne objavujú. Viete, o čom je reč? Predsa o kabelkách. Ak hľadáte originálne kúsky, ktorými by ste oživili váš každodenný look, ste na správnej adrese. Pozrime sa na 5 netradičných kabeliek, ktoré by nemali chýbať vo vašom šatníku.

Slamená kabelka

Slamené kabelky sa stali hitom tohto leta, no zo stupienka slávy nezostupujú ani na jeseň. Vyberte si kabelku z hrubšieho materiálu, ktorý sa nepoškodí ani v prípade náhleho dažďa. Slamenú kabelku môžete nosiť k čomukoľvek a kamkoľvek – okamžite sa stane dominantou vášho outfitu.

Slamenú kabelku nájdete TU

Vybíjaná extravagancia

Punk´s not dead! Pridajte svojmu otfitu troška punkovej rebélie. Napríklad v podobe vybíjanej kabelky. Vybrať si môžete napríklad tašku ozvláštnenú malými pyramídkami alebo štýlovými cvočkami. Váš ležérny look bude zaručene neprehliadnuteľný.

Huňatý ruksačik

Zima sa pomaličky blíži a je najvyšší čas zahaliť sa do huňatých kúskov. Teda, nielen seba, ale aj svoje poklady. V huňatom ruksačiku si nájde čestné miesto notes, perá, rúž, lesk, hrebeň – skrátka všetko, bez čoho nevyjdete z domu. Vsaďte na klasické čierne prevedenie, ktoré hravo nakombinujete k bunde, ale aj ku kabátu.   

Pútavá transparentnosť

Transparentnosť postihla nielen topánky a bundy, ale aj kabelky. Vyberte sa na nákup s priesvitnou taškou a ukážte svetu, aké chutné dobroty si donesiete domov. Jej výhodou je, že ju zladíte naozaj ku všetkému.

Športová elegancia

Chystáte sa rovno z práce do fitka, na box alebo na jógu? Máte už plné zuby neforemných jednotvárnych športových tašiek, ktoré ničia váš outfit? Máme pre vás skvelú správu, aj športové tašky môžu byť elegantné! Vyberte si dizajnový kúsok, ktorý sa spája s nejakým umeleckým smerom alebo maliarom. V Slnečniciach od Van Gogha budú aj športové legíny vyzerať prudko luxusne.

zdroj: pinterest, TOPANKOVO