S prichádzajúcou zimou je stále zložitejšie vytvoriť outfit, ktorý by nemal základ v čiernej farbe. Tmavé outfity sú samozrejme skvelá voľba, no niekedy máme chuť siahnuť aj po iných odtieňoch. Ako si poradiť s jesenným kombinovaním?

Ľadová kráľovná

Modrá farba je nestarnúca klasika, no túto sezónu sa nemôžete uspokojiť iba s jedným kúskom. Začnite tmavomodrými členkovými čižmami, ktoré doplníte štýlovými džínsami. Pridajte pulóver v kráľovskej modrej a kabát, ktorý farebne ladí s topánkami.

Súboj s počasím

Žltá – farba ktorá, je vhodná do teplých augustových dní, ale aj počas pestrofarebného októbra. Ukážte, že sa v žiadnom prípade neplánujete lúčiť s babím letom, a aj keď boj s počasím asi nevyhráte, môžete si ho aspoň uctiť všetkými odtieňmi žltej vo vašom šatníku. Vyberte si napríklad žiarivú žltú, horčicovú, sírovú alebo zinkovú.

„Zdravý“ šatník

Počas chladnejších mesiacov je dôležité zaradiť zelenú stravu do svojho jedálnička. Predsa len, žiadna z nás nechce trpieť nedostatkom vitamínov. Nemenej dôležité je naplniť zelenou aj náš šatník. Neexistuje odtieň, ktorý by sa k jeseni nehodil, takže si pokojne vyberte mätovú, limetkovú, trávovozelenú, olivovú, khaki či tyrkysovú. Váš šatník predsa musí vyzerať zdravo!

Viac smotany, prosím

Nie je žiadnou novinkou, že kúsky v smotanovej farbe boli vždy akousi sofistikovanou bodkou v našom looku. Túto jeseň sa môžete obliecť do smotanovej od hlavy po päty alebo zmixovať rôzne farby a vytvoriť perfektný kontrast. Myslite na to, že čím viac smotany pridáte, tým bude váš outfit lahodnejší.

Nechajte to zhrdzavieť

Hrdzavé veci rozhodne nepatria do koša. Teda, aspoň čo sa týka oblečenia. Počas jesene vytvoria dokonalú harmóniu s prírodou tam vonku a vám dodajú zvodný a nebezpečný vzhľad. Oblečte si červenkastý koženkový kabát, tehlovočervenú sukňu alebo červený svetrík. Výsledok bude rozhodne stáť za to.