Je to tu! Svetríky, presne ten kúsok oblečenia, ktorí mnohí tak radi spájajú s babičkami alebo knihovníčkami, sa stáva najobľúbenejším pleteným kúskom tejto sezóny. Príležitostne sme ich vyťahovali už počas chladnejších letných večerov, no keď teploty ešte viac poklesli, úplne sme podľahli farbám a prevedeniam.

Ako si vybrať svetrík na každú príležitosť?

Večerná elegancia

Kardigan na spoločenské udalosti či na párty? My hovoríme áno! Elegantnejšie kúsky dokonale doplnia večerné šaty a zaručia, že vám nebude zima. Skombinujte napríklad čierny svetrík a lesklé strieborné šaty alebo krémový kardigan s tmavozelenými mini.

Pracovné pohodlie

V práci trávime väčšinu času, preto je veľmi dôležité, aby sme sa cítili príjemne. Pletené svetríky, farebné kardigany alebo vzorované pončá sú ideálnym kúskom, ktorý vám pomôže k poriadnemu pracovnému nasedeniu. Vyberajte si hrejivé materiály, ktoré sú príjemné na pokožke. Vyhnite sa tvrdým a „škrábavým“ svetrom.

Štýlové leňošenie

Máte chuť preležať celý deň v posteli? Urobte to štýlovo! V trendy svetríku sa aj deň strávený doma zmení na poriadne dobrodružstvo. Zvoľte vašu obľúbenú farbu a typ, vďaka ktorému sa budete cítiť krásna. Venujte sa svojim hobby, veselo upratujte pri hudbe alebo si len tak užívajte samotu.

Škandinávska bohyňa na káve

V jednochusti je krása. Vedia to aj Nóri, Fíni, Dáni a Švédi a škandinávsky štýl ovládol nielen interiérový dizajn, ale aj jesenné šatníky žien po celom svete. Zvoľte minimalistický kardigan v odtieni čiernej, bielej a sivej, ktorý dokombinujete s podobnými chladnými odtieňmi. Pre tentokrát nechajte doma výrazné doplnky a vyberte sa na kávu ako skutočná severská bohyňa.