Vzory a leto! Sú pre seba ako vyšité. Ale práve v zimnejších dňoch potrebujeme nielen trochu povzbudiť, ale sa aj trochu odlíšiť od davu čiernej a šedej. Zažiarte s Našou pomocou vo vzoroch určených pre každú z Vás.

Je predsa len ľahšie nakombinovať vzory počas leta, keď Nám stačí na seba obliecť šaty s kvetovou alebo bodkovanou potlačou, a dovolenková atmosféra je naladená. Avšak aj na jeseň si môžeme dopriať výnimočnosti, a blysnúť sa tak v kúskoch s pridaným šmrncom. Ak sa aj Vy štítite prílišnej opulencie v období, keď všetci začínajú uprednostňovať monochromatickú garderóbu, prehodnoťte s Nami Váš postoj, a pozrite sa s Nami na to, ako si vzory jednoducho a sebavedome dovoliť aj mimo slnečných teplých dni.

Tmavšie Farby Nadovšetko

Hlavným pravidlom nosenia vzorov počas jesene a zimy je farebná škála, na základe ktorej kombinujete. Narozdiel od leta a svetlejších vzorov, zvoľte tmavšie a tlmenejšie farby. Čo tak zahrať sa s tmavo oranžovou, tmavo zelenou, alebo hnedou? Tieto farby sa k sebe hodia dokonale, a vyvolávajú krásnu zimnejšiu atmosféru, bez toho aby pôsobili fádne.

Strihom k Úspechu

Minišaty a krátke nohavice už v tomto období asi nevynosíme, preto sa musíme vynájsť nielen čo sa tyká farieb, ale aj strihov pre Naše vzorované kúsky. Dajte prednosť dlhým, splývavým sukniam alebo šatám, ideálne previazanými cez pás, aby sa Vám tak vyrysoval driek, a nevyzerala ste zahltená veľkým kusom vzorovanej látky bez tvaru. Nebojte sa aj experimentovať s prestrihmi na šatách, ktoré vytvárajú sexy look na večer, alebo nižšími výstrihmi. Môžte si to pri zimnejších vzoroch dovoliť, zahalená ste predsa dĺžkou a voľnosťou oblečenia až až.

Vzory Podľa Vašej Chuti

Keďže sú vzory počas jesene a zimy skôr tabu, neexistuje pre nich toľko pravidiel, a Vašej kreativite sa teda medze nekladú. Kvety, leopardia srsť kombinovaná so zebrou, ďalšie kvety, alebo kombinácie všetkého, čo Vám príde na rozum a čo sa Vám zapáči. Jednoducho, ak máte jedno upršané jesenné ráno chuť na dlhé, volánové, kvetové šaty, oblečte si ich. Sychravosť počasia Vám už ukáže cestu čo sa týka doplnkov ako pančušiek, čižmičiek, alebo šálového prehodzu. A hlavne, sychravosť počasia Vám už nebude riadiť náladu.

Všetky krásne štýlové šaty so vzorom nájdete TU