Bez lodičiek si to hádam ani žiadna žena už nevie predstaviť. Ale čo keby ste dokázali dať Vaším nohám oddýchnuť, a nestratili by ste tak na elegancii ani to najmenej. Pozrite sa s Nami, ako si túto sezónu obľúbiť masívnu a pohodlnú obuv.

Ach, lodičky lodičky. Typ obuvi tak veľmi spájanej so ženskosťou, že nič iné si už na seba ani neobujeme, ak chceme zvýrazniť nové šaty, alebo ukázať dlhšie nohy v splývavej sukni. Ale lodičky, napriek tomu, že sú efektné, majú aj svoje negatíva. Bolesti chrbta alebo ťažkosti dobehnutia autobusu sú seriózne dôvody prečo si od lodičiek dať na chvíľu pauzu, a nakuknúť do sveta platformových topánok, a čo ešte – masívnych.

V Detailoch je Sila

Masívna obuv na platforme, z tvrdšieho materiálu ako by sme boli zvyknuté, to je predsa len veľký skok od elegantných topánočiek. Ale vedzte, že ani pri tomto type topánok sa nemusíte obávať, že budete chodiť obutá ako robotník. Siahnite po vzorovanej koži, lesklom povrchu, alebo ešte lepšie, zvoľte typicky ženské doplnky. Tak napríklad, k ťažkým prevezovaným čižmám na platforme si navlečte čipkované ponožky, a nechajte ich vytŕčať z pod nohavíc alebo sukne.

Športovým Duchom

Novým štýlom obuvi môžete podporiť aj Vášho športového ducha. Tenisky už na topánkovom trhu prerazili dávnejšie, ale masívnejšie typy sú momentálne trendy najviac. My odporúčame držať sa jednoduchosti, a vybrať si napríklad čisto biele prevedenie, pri ktorom platforma a masívnosť vynikne viac. Môžete sa tu pri tom vyhrať s pančuškami alebo ponožkami s nádychom hravosti a ženskosti, ale na komforte a športovosti nestratíte. Teraz už dobehnete každý spoj.

Vybíjaná

Masívnosť nie je len vo vyššej platforme. Často sa stretnete aj s čižmami vybitými na pankáča, a určite by ste sa ich nemali báť. Čo vyzerá neskombinovateľne, je často ľahšie než sa zdá, a pravé takéto čižmy môžte veľmi pekne doplniť k jemným šatom alebo rifliam. Držte sa vždy pravidla balansu, a snažte sa tak dosiahnuť rovnaké množstvo ženských a masívnejších prvkov v tom čo si na seba oblečiete. Buďte odvážna a ukážte všetkým ako nosiť pohodlnosť a masívnosť žensky!

Bordové workery kúpite na TOPANKOVO.sk
Čierne vybíjané čižmy nájdete TU