Nie je to len zvierací vzor, ktorý bude túto sezónu valcovať všetky obchody s módou! Ako každý rok, opäť budú trendy kvetinové vzory. Tie sú pravidelným hitom každej jarnej a letnej sezóny a tak sa do tohto kúsku skutočne oplatí investovať! Ako si vybrať?

Na lúke

Chystáte sa s polovičkou na romantický piknik či večeru pri sviečkach? Inšpirujte svoj outfit lúčnymi kvetmi. Podobne to spravila vo svojej novej kolekcii aj značka Versace, ktorá svoje kúsky zahalila do rúcha tých najrôznorodejších kvetín a nám tak pripomenula jedinečnosť rustikálnej elegancie vidieku.

 

 

 

 

 

 

 

Čierno biela klasika

Nie ste fanúšikom farebných outfitov? S nami nemusíte vyjsť zo svojej komfortnej zóny. Stačí, ak lúku zameníte za mesačný svit a do svojho outfitu zakomponujete kvety v kombinácii čierno bielej a tak sa kvetinového looku nemusíte vôbec vzdať.

VŠETKY KÚSKY NÁJDETE NA TOPANKOVO.sk 

 

Kombinácia vzorov a materiálov

Kvety a prúžky alebo pokojne aj bodkovaná lúka – tento rok sa rúcajú všetky štandardy, podľa ktorých sa výrazné vzory nesmú navzájom kombinovať. Práve naopak! Vyhráva outfit v znamení – čím viac, tým lepšie! Ku kvetom pokojne skombinujte aj ťažké materiály akými sú kov či kamene.

 

 

 

 

 

 

 

Odvážte sa do šiat

Pre tie odvážnejšie tu máme kvetované maxi šaty. Nie len že sú šaty po zem absolútnym hitom tohto roka ale v kombinácii s odvážnym vzorom z váš razom spravia hviezdu! Ich výhodou taktiež je, že pristanú každej postave, keďže hravo zakryjú nejedno kilo navyše! Tak čo poviete, ideme do toho?

Šaty nájdete medzi horúcimi novinkami TU.