I keď máme mnohí pocit, ako keby zima tento rok ani nebola, dni sa pomaly začínajú predlžovať a prichádza jar. Tiež sa už neviete dočkať sviežich šiat, ľahkých kabátikov, či azda tenisiek a sandálov? Gratulujeme, ste rovnako zúfalé ako my! Čo tak si ale vylepšiť náladu a pripraviť sa na blížiacu sa sezónu jar/leto 2020? Tu je náš výber top kúskov, čo poviete?

Zlaté sandále

Patríte k milovníčkam módnych evergreenov? Čo keby si ale základný kúsok niečím spestríte? Spravte z topánok nosný prvok vášho outfitu – a ani sa pritom nemusíte báť toho, že by ste opustili svoju komfortnú zónu. Zaobstarajte si sandálky, ktoré budete môcť skombinovať ku všetkému, a zároveň sa postarajú o to, že žiaden váš look nebude nudný.

Pre tie, ktoré chcú zažiariť

Chcete efekt topánok ako nosného prvku celého outfitu posunúť o level vyššie? Privítajte jar s neónkami, ktoré majú aj tento rok opäť zelenú. Dokonale vyniknú s džínsami a jednofarebným topom či blúzkou, ideálne v čiernej či biele. Chcete predsa, aby zažiarili najmä topánky, však?

Základný kúsok medzi topánkami

Áno, nie je všetko len o dokonalých lodičkách a podpätkoch. Počas dňa si málokedy obujeme vysoké topánky, obzvlášť keď si predstavíme, že nás po práci čaká ešte nákup či šantenie s deťmi. Preto, ak sa nechceme vzdať elegancie a rafinovanosti, siahame po nižších podpätkoch. A verte, že by sa určite mali stať základným kúskom aj vášho šatníka. Vyzerajú fantasticky azda ku všetkému, a čo je ich najväčšou výhodou – šetria vaše nohy. V ktorej farbe si ich kúpite vy?

Biele tenisky za menej ako 20 eur

Rok 2020 sa nesie v znamení kráľovnej bielych tenisiek. Chcete sa ňou stať aj vy? Biele tenisky základného typu si môžete obuť k športovému, no aj elegantnému outfitu – a presne tak nás bavia najviac! Džínsy, sako, zapravené tričko a ako čerešnička na záver – dokonalé tenisky! Ak tie svoje ešte nemáte, poponáhľajte sa! S nami ich kúpite už za menej ako 20 eur!