Leto sa už pomaličky chýli ku koncu, no pre mnohé z nás dovolenka iba začína. Ak ste sa rozhodli navštíviť jednu z exotických krajín, kde budete tráviť nerušené dni plné oddychu, musíte sa na ne poriadne prichystať.

Okej, plavky máte, čo ďalej? Ak už niekoľko dní nervózne stojíte nad otvoreným šatníkom a zúfalo hľadíte na všetky šaty, sukne, šortky a doplnky, máme pre vás dobrú správu. Pripravili sme pre vás zoznam najdôležitejších vecí, ktoré by na vašej luxusnej dovolenke nemali chýbať.

1.    Štýlové slnečné okuliare

Slnečné okuliare sú jedným z najpraktickejších doplnkov. Nielen že dokonale dotvoria váš look, ale aj ochránia oči pred intenzívnym slnečným žiarením. Vyberte si tvar a farbu okuliarov, ktorá sa bude hodiť k vášmu typu tváre a štýlu. Momentálne sú IN polopriesvitné slnečné okuliare s farebnými sklami, ktoré dodajú šmrnc aj jednofarebnému outfitu.

ružové pilotky
topankovo.sk

2.    Plážové šaty

Ľahké šaty sú ideálne na večerné prechádzky po pláži, ale aj na rýchly obed na terase. Jednoducho ich natiahnete na plavky a môžete ísť naozaj kamkoľvek. Vybrať si môžete šaty, ktoré korešpondujú s farebným odtieňom vašich plaviek alebo troška zaexperimentovať s farbami. Plážové šaty sa nezaobídu bez zvodnej polopriesvitnej čipky alebo jednoduchého pleteného vzoru, vďaka ktorému sa okamžite zmeníte na divu.

topankovo.sk

3.    Slamený klobúk

Slamené klobúky sú hitom tejto sezóny a oceníte ich aj v exotike. Zminimalizujú riziko úpalu a sú akýmsi „docinknutím“ dokonalého oufitu. Nemusíte sa báť, že budete vyzerať ako strašiak do maku – zo širokej ponuky veľkostí a tvarov si určite vyberiete taký, ktorý vám dokonale padne. Je len vás, či sa rozhodnete pre obrovský oversize slamák alebo vsadíte na menšie alternatívy s rozstrapkaným zakončením.

4.    Okrúhla osuška

Sedenie na piesku alebo v tráve nie je samo o sebe veľmi príjemné. Teda, pokiaľ nemáte vhodnú osušku, ktorá vám zabezpečí maximálne pohodlie. Tento rok si opäť držia prvenstvo okrúhle mandalové osušky, ktoré sú na luxusnú dovolenku ako stvorené.

okrúhla osuška
topankovo.sk

5.    Pletená kabelka

Na pláž si určite nepotrebujete ťahať so sebou celú garderóbu, no nikdy nie je na škodu mať pri sebe hrebeň, lesk na pery, malú voňavku a dobrú knižku. Táto plážová výbava sa vám hravo zmestí do štýlovej slamenej kabelky, ktorú zladíte naozaj s čímkoľvek. Široká ponuka jednoduchých alebo vzorovaných prevedení čaká len na vás. 

slamená taška
topankovo.sk

zdroj: pinterest