Sukne sú jedným z najkontroverznejších kúskov dámskeho šatníka. Pre niektoré z nás to môže znieť až neuveriteľne, no mnohé ženy by si na seba nedali sukňu ani za svet. Ak však patríte do tej druhej skupiny a pri pohľade na perfektnú sukňu vo výklade kričíte tri krát „áno“, ste na správnej adrese.

Všetky sukne sme našli na TOPANKOVO.sk

Určite máte aj vy doma pár jednofarebných a jednoduchých kúskov. Takéto typy sukní sú jednoznačne skvelou voľbou, pretože ich môžete zladiť takmer s akýmkoľvek topom, blúzkou, či košeľou. Avšak, v zásobe správnej nákupnej maniačky by nemali chýbať ani netradičnejšie prevedenia, ktoré vnesú šmrnc a kreativitu do vášho šatníka. Aké sukne by sa teda mali ukrývať za dverami vašej skrine?

Vzory až po zem

Maxi sukne nie sú určené výlučne do teplého počasia. S koncom leta sa obdobie dlhých sukní vôbec nekončí, práve naopak – môžete ich nosiť aj celú jeseň a zimu. Hravo ich zladíte s členkovými čižmami, hrubými pančucháčmi a bundičkou, ktorá vás ochráni pred chladnejším počasím.

Ak hľadáte sukňu, ktorú si každý okamžite všimne, vsaďte na výrazné vzory a kontrastné farby. Nič nie je zaujímavejšie, ako žena zahalená do extravagancie od pása až po zem. Vybrať si môžete napríklad bodky, kvety, zvieracie vzory alebo pásiky.

Leather jacket or bomber + maxi skirt + neutral boot
Sukňu nájdete TU.

Svetrová sukňa

Svetrovina je príjemný hrejivý materiál, vďaka ktorému sa cítime príjemne aj počas studených dní. Tak prečo ju obmedzovať iba na vrchnú časť tela? Do svojho šatníka určite zaraďte svetrovú sukňu, ktorú si zamilujete už po prvom nosení. Výraznejšie typy môžu zvoliť svetrový komplet, ktorý pozostáva z vrchného svetríka a sukne z rovnakého materiálu. Pridajte lodičky, členkové alebo vysoké čižmy a WOW efekt je zaručený. 

Červená sukňa v tvare „A“

Sukne v tvare „A“ majú naozaj zázračnú moc, ako mávnutím čarovného prútika zakryjú nedostatky a zvýraznia váš pás. Nezabudnite si zaobstarať kúsok vo výraznej červenej farbe, vďaka ktorej sa na ulici obdivne zastaví nejeden obdivovateľ.

Áčkové sukne sa dajú nakombinovať na viacero spôsobov. Hodia sa k ležérnym teniskám, ale aj k vysokým opätkom. Kúsky laďte najmä podľa toho, kam sa chystáte a v čom sa cítite príjemne.

red midi skirt and tee- Carrie Bradshaw Lied

Office sukňa

Nemusíte byť zrovna „kancelárska myška“, aby vás okúzlil tento nadčasový kúsok. Office sukňa už dávno nie je určená len do práce. V puzdrovej sukni tesne pod kolená zažiarite pri každodenných vybavovačkách v meste, ale aj na udalostiach, ktoré si vyžadujú nahodiť sa.

Vyberte si typ a materiál, ktorý najviac lichotí vašej postave a nebojte sa experimentovať s farbami. Office sukňu doplňte jemnou blúzkou alebo zvodným braletom a nezabudnite na lodičky, ktoré budú farebne korešpondovať s outfitom.

Dobrodružné volány na každý deň

Volány boli dlhú dobu považované za niečo slávnostné, čo sme vyhľadávali výlučne na plesy, rodinné oslavy a iné, významnejšie udalosti. Postupom času sa však z nich stal každodenný doplnok, ktorý pokryl všetky kusy oblečenia, a ani sukne nie sú výnimkou.

Ak chcete svoj bežný outfit troška ozvláštniť, zvoľte volánovú sukňu po zem alebo nariasenú midi sukňu. Tento typ môže byť na prvý pohľad ťažko kombinovateľný, no pokiaľ sa budete držať „pravidla dvoch T“ (top + tenisky), určite nič nepokazíte.

V chladnejších mesiacoch môžete troška experimentovať. Spolu s volánovou sukňou vytiahnite hrubý svetrík a outfit doplňte vysokými čižmami. Výsledok bude ešte lepší, ako ste čakali.