Drews Beauty patrí k aktívnym fashion blogerkám. Okrem toho je plus size modelka a aktívne sa venuje aj kozmetike či líčeniu. Na svojom youtube kanáli prináša rôzne beauty tutoriály. Dnes sme s ňou však neriešili ani farbičky na tvár, ani módne tipy. Namiesto toho sme sa pozreli na to, ako vyzerajú jej Vianoce a bez čoho si ich nevie predstaviť. A takisto pre vás pripravila zopár tipov na vianočné darčeky.

Ako vyzerajú tvoje Vianoce?


Trávim čas s rodinou pri dobrom jedle. Tento rok je to však šialené, vrátim sa z jednej dovolenky v exotike, užijem si Štedrý deň a hneď idem na lyžovačku. 🙂

Bez čoho si Vianoce nevieš predstaviť?

Bez maminej kapustnice a šalátu. Jej recepty som zatiaľ u nikoho iného nevidela, takže jej menu má pre mňa obrovský význam.

Máte doma nejaké netradičné vianočné zvyky?

My držíme taký polovičný pôst a na obed si dávame závin s vianočným čajom, nepoznám nikoho, kto by to takto robil. Ako prvý chod štedrovečernej večere si na oplátku natrieme med a na to dávame prelisovaný cesnak. Veľmi dlho som si myslela, že to takto robí každá domácnosť.

Kupuješ darčeky postupne alebo na poslednú chvíľu?

Väčšinou to riešim v novembri a decembri. Mám užšiu rodinu a už dávnejšie sme sa dohodli, že si nebudeme dávať veľké dary. V dnešnej konzumnej dobe si aj tak každý kúpi, čo potrebuje. Radšej si užijeme to, že sme cez Vianoce spolu.

Čo bol najšialenejší darček, aký si kedy dostala?

Sama netuším prečo, no do dnešného dňa mi v hlave rezonuje kniha pokusov, ktorú mi dal tatino, keď som bola menšia.

Čomu sa vieš pod stromčekom najviac potešiť?


Že je pohoda, všetci sme spolu, nikto sa neháda, a že sa dobre zabavíme. Ja nie som darčeková, ja ťažím zo zážitkov a atmosféry.

Aký je tvoj tip na darček pre naše zákazníčky?

Nákup darčeka na e-shope je podľa mňa jeden z najlepších. Keď niekto nevie, čo konkrétne kúpiť, nie je nič jednoduchšie ako potešiť poukážkou, aby si obdarovaný mohol vybrať podľa vlastného vkusu. Viete, že Vaša kamoška, žena, sestra či babka potrebuje nové topánky, no neviete aké? Zaobstarajte jej poukážku, určite tým nič nepokazíte.

A čo by potešilo pod stromčekom teba? Nejaké tipy na vianočné darčeky?

Huňatý overal je pre mňa jeden z najvďačnejších darčekov. Je to akoby ste boli stále v deke :). Pre zimomravé rozhodne odporúčam.

Veľmi rada nosím na dovolenkách ruksaky. Z ponuky topankovo.sk ma zaujali kvetované ruksaky značky Eastpack.

Takisto mám rada zaujímavé topánky a v showroome Topankovo vždy obdivujem farebné lodičky. Nenahnevala by som sa, ak by som si ich našla pod stromčekom :D.

Čo by si popriala našim zákazníčkam?


Všetkým prajem pohodové sviatky bez stresu a hádok. Skúste sa nechať vtiahnuť do atmosféry a žite prítomným okamihom. Neznechucujte si tento čas obavami, že bude veľa ľudí v obchodoch, že sa s rodinou pohádate, že nestihnete všetko nakúpiť. Vždy je aj tak všetko inak.