Šnurovacie sandále sú na trhu už niekoľko rokov a každoročne sa tešia veľkej obľube. Ak máte svoj milovaný pár starostlivo uchovaný v šatníku, určite ho vyvetráte aj najbližšiu letnú sezónu.

V prípade, že ste jednou z nás, ktoré letné botníky každoročne dopĺňame o najnovšie kúsky, inšpirujte sa našim výberom tých NAJ.

Začneme sandálmi, ktoré tu síce boli už minulú sezónu, no tento rok sa vrátili v novom šate, v podobe pastelových farieb v odtieňoch svetlomodrej, svetlofialovej či mätovej.

Veríme, že tento rok budú opäť ternom medzi sandálmi hlavne vďaka slamenej platforme, ktorá dodáva stabilitu aj na nerovnejšom povrchu. Či zvolíte otvorenú verziu alebo espadrilkovú necháme na vás, obe možnosti budú jednoznačne top.

Dokonalá manikúra

To je základ, na ktorý musíte myslieť v prípade, že chcete byť toto leto naozaj IN. Šnurovať budete totiž od prstov až po kolená a žiadna chybička krásy sa v týchto topánkach nestratí.

Nižší podpätok ocenia hlavne ležérnejšie typy, ktoré preferujú pohodlie. Pozor si dajte aj na výšku viazania. V prípade, že vám príroda nadelila dokonalé nohy, vaše hranice sú nekonečné, no ak ste nižšej postavy, určite zvoľte aj nižšie šnurovanie. Vysokým viazaním by ste so zbytočne ubrali vzácne centimetre.

Tuto viete krásne porovnať ako vynikne noha v prípade nízkeho podpätku a ako razom naberie pôvab, ak pridáte pár centimetrov navyše ako pri týchto sandáloch.

Dlhonohé krásky zbystrite pozornosť

Nech si už oblečiete rifľové šortky s jednoduchým tričkom, ležérne šaty alebo siahnete po spoločenskom outfite, tieto šnurovačky z vás urobia bohyňu priestoru a vaše nohy si vyslúžia obdivné pohľady.

Sandále s tenkým remienkom vyzerajú úžasne aj s veľkými sukňami či oversize šatami. Na výber je túto sezónu množstvo krásnych farieb, počnúc klasickou čiernou až po nahé béžové, biele a fialkové či modré. Ak chcete vizuálne nohy ešte o niečo predĺžiť, odporúčame zvoliť sandále pastelovej, béžovej, bielej alebo metalickej farby, ako v prípade sandáliek nižšie.

Najlepšie na koniec

TOP-ky nášho dnešného výberu sú jednoznačne tieto transparentné, metalické, šnurovacie sandále, ktoré v sebe spájajú všetky trendy letnej sezóny 2021. Čo poviete?