Vianočný večierok je možno jediný večer v roku, keď vás vaši kolegovia uvidia v plnej paráde. Budú tam všetci – nadriadení, podriadení, váš šéf, asistent, HR manažér, ale aj Vlado od vedľa z kancelárie, ktorý sa na vás vždy tak pekne usmeje, keď prejdete okolo. Rovnako ako napríklad svadby alebo plesy aj vianočná párty má svoj dress code a veľmi jasne stanovené pravidlá, čo nosiť a čo nie. Prečítajte si rady a tipy, čo si obliecť na vianočný večierok a ako vytvoriť dokonalý outfit nezávisle od toho, kde pracujete.

Pridajte do vášho vianočného outfitu trblietky a lesk!

Vianočné večierky a novoročné párty sú jediné oslavy v roku, keď sú akceptovateľné akékoľvek druhy trblietok. Stavte na výrazné šaty, sukne pretkávané striebornou alebo zlatou niťou alebo lesklé, metalické a holografické kúsky. Skombinujte ich s jednofarebným zvyškom outfitu vďaka čomu budú pôsobiť veľmi moderne a štýlovo.

Oblečte si na vianočný večierok šaty, sukňu alebo overal

Slávnostný look môžete vytvoriť z akéhokoľvek kúsku – všetko je len na vašej fantázii. Jedinou výnimkou sú džínsy, tepláky a legíny, ktoré pri tejto príležitosti naozaj nechajte doma. Ideálnou voľbou sú šaty, sukňa, elegantné nohavice a overal. Nohavice viete pekne zladiť s elegantným topom, spoločenskou kabelkou a lodičkami. Ak si trúfate, vyskúšajte materiál velvet (zamat), ktorý je mimoriadne všestranný a stávkou na istotu. Môžete si vybrať zamatové šaty, top alebo zamatové nohavice. Výber je len na vás!

Mohlo by vás tiež zaujímať: Čo si obliecť na silvestrovskú párty

cierna-sukna-na-vianocny-vecierok
zeleny-overal-na-vianocny-vecierok-2

Do akých farieb sa obliecť na vianočný večierok?

Čiernou nikdy nič nepokazíte, avšak pravdepodobne na každej párty bude mnoho dám oblečených práve do čiernych koktejlových šiat. Skúste siahnuť po niečom pestrejšom. Červená a zelená sú farby Vianoc, preto na nich pokojne môžete postaviť aj váš outfit. Pridajte štipku zlatej alebo striebornej, šmrnc čiernej, bielej alebo hnedej a môžete vyraziť. Zaručene na vianočnom večierku vyniknete a budete za tú najštýlovejšiu Santovu pomocníčku.

Cervene-saty-na-vianocny-vecierok_webp-1

Doplnky, ako dominantný kúsok outfitu na vianočný večierok

Ak ste skôr minimalistka, celú parádu môžete poňať z úplne opačného konca. Oblečte si all-black alebo all-white outfit a vyberte si jeden výrazný doplnok, ktorý sa okamžite stane dominantou celého looku. Môže to byť napríklad extravagantný náhrdelník, netradičná kabelka, náušnice alebo lodičky, ktorými vyšperkujete váš outfit na vianočný večierok k dokonalosti.

Mohlo by vás tiež zaujímať: Dokonalé topánky na vianočný večierok 

Oblečte si vianočné kúsky, ak to dress code povoľuje!

Vianočná párty je ten najvhodnejší čas na kúsky s vianočnou tematikou, ak nie je daný iný dress code. Outfit postavte na sviatočnom svetríku, ktorý nakombinujete napríklad so sukňou alebo s nohavicami s vysokým pásom. Nebojte sa experimentovať, a kľudne si vytvorte vlastný vianočný kostým. Budete mať zaručenú istotu, že potešíte ľudí a budete zdrojom úsmevu a dobrej nálady, ktorá je základom každého podareného večierka.

Mohlo by vás tiež zaujímať: Vianočné darčeky – Najlepšie tipy pre každého 

Ďalšie inšpirácie, ktoré nájdete na Topankovo.sk